hälsoschema

Jag har börjat skriva ett hälso-schema. Jag fyller i det eftersom med positiva saker, det vill säga träningspass, promenader och ätit hälsosam mat. Om jag gått utanför ramen skriver jag det inom parantes (popcorn till exempel). Helgen får fortfarande vara parantes, så lördagen var en hel parantes, det längsta jag gick var till Konsum, och så åt jag massa gott onyttigt. Men i övrigt har jag en rätt snygg svit nu. Det blir både ett sätt för mig att belöna mig att jag faktiskt har gjort något bra, men också ett sätt för mig själv att inte bryta mönstret. Jag vill ju inte behöva skriva upp en massa paranteser.

Det är inte riktigt så systematiskt som min sambo tycker att man ska göra det på, men att mäta på centimeter och gramnivå har aldrig riktigt legat för mig.

Jag skulle kunnat ha en kolumn för alla frestelser som jag låter bli också, men risken är väl att den i sig skulle bli ytterligare en frestelse...


Igår kväll packade jag träningsväskan, som nu är inlåst i ett fack på centralen i Stockholm, så att jag ska hinna köra ett pass utan att det blir för sent ikväll. Logistik när den funkar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0