Nya trender i sociala medier


Jag har gjort ett litet ryck och fräschat upp min blogg. Delvis för att den ska ge intryck av att vara levande. Bland annat gick jag igenom mina länkar till andras bloggar. Inser då att de inte bara var dåligt uppdaterade av mig, det vill säga att det var många som bytt adress, utan att rätt många vars bloggar jag läste en del för några år sen, precis som jag tappat farten, antingen lagt av helt, eller bara sackat tempot rejält.

Det var många som pratade om att bloggandet var en fluga som skulle gå över. Det är möjligt att de hade rätt, och det spelar inte så stor roll. Det fyllde ju en funktion i vilket fall, när det var som störst. Sen har väl flugan inte riktigt gått över heller direkt.

Det är väl lite vägval, en del satsar stort, bloggar varje dag, och twittrar i kombination med det, andra, som jag, nöjer sig med nån gång i månaden, och några lägger ner. För min del tog även Facebook över, framförallt för de vardagliga reflektionerna. Det är när jag vill säga något längre, och också gärna nå ut till fler, som jag gör ett blogg-inlägg istället. Sen har jag ju inte så många läsare här, så det är ju rent krasst fler som läser mina facebookuppdateringar, och i och med att jag länkar där när jag skrivit nåt, så blir det ju dubbel effekt då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0