Onsdagsresumé

Ryktet om min bloggdöd är överdrivet. Här en liten resumé om min dag.

Elias vaknade 5.30 trots att han somnat sent. Min väckarklocka stod på 6, gick upp 5.45 o lät Gunnar lägga sig i sin egen säng istället för bredvid Elias som satt och sjöng lite för honom.

Var seg under förmiddagen, höll på att somna vid en dragning av en försäljare som dock visade sig ha en produkt som kan vara intressant. Hade en effektiv stund innan jag lämnade tidigt. Hann köpa sushi till tåget, där jag också träffade på Emmy G, som jobbade på UNF för några år sen. Lustigt nog hade jag sett en person på bussen i morse som liknande henne.

Cyklade i långsam takt, eftersom jag hade gott om tid, till Elias förskola för att hämta en liten kille som var så upptagen med hink och spade att han knappt hade tid att följa med hem. Klädbyte och promenad till mysiga Vasaparken, mer hink och spade. Satt och gungade bredvid varandra en stund i solen och njöt.

Tog mig iväg till träning för första gången på cirka två månader, äntligen lite energi. Tungt, men skönt. Mycket stretching. Cyklade hem min gamla cykel, hemskt obekväm, i ännu än helt mörka vårkvällen. Scillahavet vid rektorsvillan doftar. Och så till och med blogga!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0