Stress-situationer

Mina tillfällen för stress ser lite olika ut. För 1,5 månad sen var det att kasta sig mellan möten, ämnen och orter och springa till bussar och tåg. Häromdagen skulle jag hämta Elias på dagis.

Det låter enkelt och började rätt bra. Vidar sov fortfarande när jag tagit mig fram genom snön med vagnen, och jag kunde plocka i ordning Elias grejer i lugn och ro, och få en rapport om hur dagen varit. När jag plockade upp Elias ur lunchsömnen började dock Vidar också vakna. Vi fick ta en liten amning på dagis innan vi skulle ge oss iväg, för att få en lugnare hemfärd.Trodde jag.
 
Efter att ha fått på Elias alla kläder o ställt honom gnällandes på ståbrädan började vi färden. Det stormade rakt in i vagnen, så jag fick dra den efter mig, vilket inte underlättade framfarten i snömodd och vallar. Vidar skrek, så jag försökte gunga vagnen samtidigt, för att han skulle somna om. Det gjorde han inte. När vi nästan var framme hade båda barnen lugnat sig, och Elias hittade en snöhög att undersöka en stund. Efter lite väntan och trugande följde han till slut med hem. Det visade sig att Vidar ville få en ren blöja också, vilket förstås gjorde att han inte hade somnat om i vagnen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0