Långsam semester

Jag är nu inne på min tredje semestervecka tillsammans med Elias. Första blev lite halvdan, eftersom det var en hel del jobbuppgifter som inte hunnits med under maj och junis alla röda dagar och 85 % i juni. Nu när jag kommit in i det känns det rätt mycket som under föräldraledigheten. Jag har lite lätt motvilligt gått med på att inte planera semestern, i första hand den som jag o Gunnar har samtidigt, mest för att den är för kort för göra nåt större av. På köpet lät jag också bli att planera den jag har själv nu. Det har varit rätt skönt, och dagarna går åt ändå.

Har tagit hand om den försummade kolonilotten en del, och fått lite motion på en gång, har åkt Lennakatten ut till brorsans nya hus, har fixat med verandaräcke på mammas stuga, och cyklat till Eriksberg och Hågadalen o hälsat på får (lite väl närgångna..) Just nu måste jag bestämma vad vi ska göra av timmarna som är kvar av eftermiddagen tills Gunnar kommer hem. Ett enkelt sätt att fördriva dem är att gå och handla o leka lite på gården. Hade en tanke om att åka o bada på Fyrishov, men just nu känns det lite för bökigt.

Idag passade Elias på att sova precis under Sommarprogrammet, och jag hann både baka kakor (som jag misslyckades att följa receptet på...) och vila på soffan medan jag lyssnade. Helskönt. 

RSS 2.0